műköröm

Manapság egyre elterjedtebb a hölgyek körében a szép és ápolt köröm, hiszen ez magabiztosságot ad a számukra.

A gél lakk és az épített köröm, pedig már sokkal közkedveltebb, mint a hagyományos lakk, mert sokkal tartósabbak, így hetekig tökéletes állapotú körmeink lehetnek.

Akik műkörmösként dolgoznak, ők bizony pontosan tudják, hogy a hölgyek nem csak szép körmökre vágynak, hanem a tartósság is nagyon fontos a számukra. Ezért egy jó minőségű építő zselé elengedhetetlen a szalonunkba, hogy minden vendégünk elégedetten távozzon tőlünk.
Persze nem csak az a fontos, hogy az anyag tartós legyen, hanem az is, hogy könnyen és gyorsan tudjunk vele dolgozni a mindennapokban. A MarilyNails zseléi biztosan nem fognak csalódást okozni a számunkra, mert nagyon könnyen teríthetőek, így igazán könnyű lesz velük a munka. Választhatunk sűrűbb vagy lágyabb állagú zselét, így biztosan mindenki megfogja találni a számára legmegfelelőbb állagot.

A builder gélek a legközkedveltebb színekben találhatóak meg, így biztosan nagy vendég kedvencek lesznek. A clear, a ragyogó fehér és a közkedvelt rózsaszín színekből, pedig a legnépszerűbb francia körmök is elkészíthetőek. A zseléket használhatjuk saját köröm megerősítésére, vagy hosszabb extrém körmök megépítésére is, mert nagyon erős és tartós anyag. De ha még tökéletesebb és hosszantartóbb tapadást szeretnénk elérni, akkor érdemes egy vékony réteg ArchiBase gélt használni a zselé alá, mert így megelőzhetjük a fellevegősödést, és még tovább marad tartós a köröm.

A zselék UV és LED lámpában is tökéletesen átkötnek, a különbség mindössze annyi, hogy az UV lámpában három perc a kötési ideje, míg LED lámpában egy-másfél perc, ezért érdemes lehet az erősebb lámpát választani, hogy gyorsabban dolgozhassunk a mindennapokban.

Kötés után az anyag nagyon könnyen reszelhető, amivel szintén sok időt nyerhetünk, és a műkörmösök keze sem lesz annyira megerőltetve a nap végére. Az anyag megalkotói, pedig egy kis meglepetést csempésztek a clear anyagba, ugyanis reszelés közben nagyon kellemes citrus illatot áraszt, amit a vendégeink biztosan imádni fognak.

A MarilyNails termékei biztosan azt a minőséget fogják nyújtani a számunkra, amivel igazán tökéletes munkát fogunk tudni nyújtani a vendégeink számára.

Az anyagok ára is nagyon kedvező, így elfelejthetjük a hatalmas anyagköltségeket, így sokkal jövedelmezőbb lehet a vállalkozásunk.

A MarilyNails zselék és gél lakkok olyan körmös szakembereknek készültek, akik a kedvező árak mellett, szeretnének minőségi szolgáltatást nyújtani a vendégeik számára, ezért válasszuk bátran ezeket a termékeket, mert biztosan nem fogunk bennük csalódni.