szőrtelenítés

Nézegettem a tükörben a minap magamat. Nem szokásom, de az utóbbi időben, hogy a férjem a bejárati ajtó túloldalára felszerelte az egész alakos tükröt néha megteszem. Örülnöm kéne, hiszen még mindig beleférek a régi ruháimba, az pedig nem jelenthet mást, mint hogy nem híztam. Végtére is egy negyvennégy éves Nő, egy anyuka néz vissza rám a tükörből. Ma a piros galléros ruhámban vagyok, amiből egyedül a lábaim látszanak ki. A férjem mindig pironkodva mondta, hogy ezekbe a lábakba szeretett bele és utána belém. 

Nemhiába, hiszen tizensok évig távfutó voltam és ez jót tett az alakomnak. Hanem most nézem, a lábamra ráférne már egy szőrtelenítés. No nem mintha nem lenne selymes most is, csak egy olyan tartósabb, amivel nem kell hetente szenvedni. A barátnőim a végleges megoldásra esküsznek, néhány idősebb kolléganőm pedig a gyantázásra. Én magam is inkább ezt preferálnám, ámbár nehéz megtalálni az igazán fájdalommentes és kényelmes megoldást. 

Kislányom még csak tizennyolc éves, de a múltkor ajánlotta nekem az italwax gyanta kipróbálását. Nem tudom, mennyire hasznos, hogy pont a saját lányomtól ne fogadjak meg egy jótanácsot, hiszen sok mindent megosztunk egymással.

Tippek-trükkök, amolyan csajos formában.

Lelkendezve mesélte el, hogy mennyire nem irritálta a bőrét, s milyen könnyen fel tudta vinni a barátnője a lábára az anyagot. Akármennyire is én vagyok az édesanyja, ezt a műveletet mindig a barátnőivel csinálják meg. Lassacskán kiszorulok a közös dolgokból, hiszen egy kamasz lány inkább cikinek érzi az anyját.

Akárhogyan is, kipróbálom én is ezt a gyantát, hiszen nemsokára aktuális lesz a családi közös nyaralás, ahova nem mehetek hosszú nadrágban. Rendben van, hogy kirándulni fogunk sokat, de mégiscsak a nyár derekán vagyunk, hogy kinézne, ha nem használnám ki a természetes barnulás adta lehetőségeket.

Ahogy az italwax weblapján nézegetem a különféle gyantákat rájövök, hogy mennyire sok lehetőségem van a gyantázás témájában.

Ezek a termékek már nem olyanok, mint amikor én voltam fiatalabb, vagy akár csak öt évvel ezelőtt, amikor bajlódtam Szandi barátnőmmel és végül mindent össze gyantáztunk és bénáztunk. Alacsony hőfokon olvadó, bőrkímélő megoldás, ami nekem speciel nagyon fontos, mivel extra fehér és érzékeny a bőröm. A legjobb ötlet az lenne, ha át is hívnám Szandit és ketten kipróbálnánk éppen úgy, ahogy a lányaink nemrégiben. Nagyon hálás vagyok neki ezért, hogy rábeszélt, hogy adjak egy próbát a gyantázásnak ismét.