garázs

Mind jól tudjuk, hogy a tömegközlekedésnek megvannak a maga előnyei, és a mindennapok során remek megoldást jelenthetnek, azonban, amikor hosszabb repülőutat tervezünk, és ki kell jutnunk a repülőtérre, egy autó kényelmével semmi sem vetekedhet. Nem kell semmilyen menetrendhez igazodnunk, ráadásul aki próbált már bőröndökkel és táskákkal buszozni vagy vonatozni, annak nem kell ecsetelni, hogy ez közel sem ideális.

Ferihegy parkolás szempontjából azonban nem egyszerű hely, hiszen autónkat nem hagyhatjuk csak úgy ott a reptér közelében napokra vagy hetekre, esetleg hónapokra. Szerencsére erre semmi szükség, hiszen a Ferihegy Airport Parking (röviden csak F.A.P.) gondoskodik ügyfelei autójáról, utazzanak bármennyi időre is el.

A sokak által csak Vecsés parkoló néven ismert létesítményünk sokkal több, mint csupán egy egyszerű parkoló. Amennyiben minket választ, autója biztonságát garantáljuk, hiszen azt a nap huszonnégy órájában őrizzük, többek között éjjellátó kamerarendszerünk segítségével. Emellett jól tudjuk, hogy a gépkocsik akkumulátora gyakran rosszul viseli a hosszabb idejű veszteglést, ezért bevezettük ingyenes indítóakkumulátor töltés szolgáltatásunkat, továbbá poggyászának tömegét is lemérjük, méghozzá térítésmentesen.

Parkolónk a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében található.

Ügyfeleinket komfortos, légkondicionált kisbuszok segítségével visszük el a repülőtér termináljainak közelébe, illetve a hazaérést követően a reptértől parkolónkig. A behajtási díjat természetesen cégünk állja. A transzferre forgalomtól függően tíz-tizenöt percet érdemes számolni; adminisztrációnk gyors és hatékony, és a csomagok bepakolásában munkatársaink is segítségére lesznek.

Szolgáltatásaink minőségére nem lehet panasz, azonban áraink igazán fapadosak. Nálunk nincsenek kellemetlen meglepetések, sem rejtett költségek. Ártáblázatunk könnyedén áttekinthető, és az ott feltüntetett árak már tartalmazzák az áfát. Hitelkártyát nem áll módunkban elfogadni, ezért távozás előtt a fizetés készpénzben esedékes.
Amennyiben a parkolóhelyet még aznapra foglalná le, a telefonos kapcsolatfelvételt javasoljuk; más esetben foglalhat nálunk e-mailben és a honlapunkon található űrlap segítségével is. Foglalása után nem automatizált visszaigazolást kap, hanem személyesen igazoljuk vissza megrendelését, ami azonban némileg hosszabb időt is igénybe vehet.

Ha utazást tervez, hívjon minket, és biztos lehet benne, hogy autója a lehető legnagyobb biztonságban és a legjobb kezekben lesz!