modern szőnyeg

Manapság egyre divatosabbak a modern lakások, mert nagyon letisztult hatást keltenek, amitől tisztábbnak érezzük a környezetünket.

Ez persze nem azt jelenti, hogy akkor nem tehetünk dekorációkat az otthonunkba, csak meg kell találnunk a legjobb darabokat, amik tökéletesen illenek a helyiségekbe.

Az internet online tere nagy segítségünkre lesz a keresgélésben, mert mindenből hatalmas a választék, így biztosan megtaláljuk a legjobb kiegészítőket.

Egy szép Ziegler szőnyeg, biztosan remek választás lesz a számunkra, mert tökéletesen fog illeni a modern otthonunk hangulatához.

Sokkal több modern kiegészítő van, mint az hinnénk, ezért keresgéljünk bátran online, hogy rábukkanjunk a legjobb darabokra.

A Ziegler keleti szőnyeg tulajdonságai:

A Ziegler szőnyeg nagyon népszerű, készítését tekintve kézi csomózású,  a színeik különböző fákból készülnek. A Ziegler keleti szőnyeget, négyszeres mosáson esik át, szárítása napon történik. Mintázatuk antik szőnyeg mintáján alapul, és szokszor világos színűek. Eleganciát tükröz. Népszerű kézi készítésű keleti szőnyeg, főleg azért, mert kiválóan illenek a legtöbb otthonva, legyenek azok modern vagy klasszikus berendezésűek.

Folyosókra futószőnyeg méretben is kapható. A szőnyeg csomózott része 100 % Ghazni gyapjú. Afganisztán, Ghazni városában széles legelők vannak, így az itt tenyésztett birka kiváló gyapjúval rendelkezik. A Ziegler szőnyeg könnyen kezelhető, és azonnal porszívózható. Mint minden keleti szőnyeget, ezt is csak egyirányba szabad porszívózni, méghozzá a szál fekvésének irányába. Padlófűtéses szobákba is helyezhető. A szőnyeg vastagsága nyírás kérdése, ez nem befolyásolja a minőséget. A tartósság a csomózás sűrűségének és a gyapjú minőségének az eredménye.

A Ziegler szőnyeg képes egyedi hangulatot kölcsönözni otthonának, mint nappali szőnyeg, hálószoba szőnyeg vagy akár előszoba szőnyeg.

Ha egy kicsit merünk játszani a színekkel, akkor egy kis melegséget is varázsolhatunk a helyiségeinkkbe anélkül, hogy nagyobb változtatásokat végeznénk. Egy Ziegler szőnyeg mindig jó választás, ezért tegyük be őket bátran az otthonunkba, mert biztosan nem fogjuk megbánni a döntésünket.