gravetti etetőkocsik

Cégünket, a Gravetti Kft.-t több, mint egy évtizede, 2011-ben alapítottuk. Eleinte a Bivaly tömörítőhengerre voltunk szakosodva, azonban később profilunk kibővült mezőgazdasági és ipari sátrak építésével, gépek bérbeadásával és beruházási tanácsadással, illetve takarmányozási technológiával. Projecteink során minden esetben a megoldásra koncentrálunk, emiatt gyakran eltérünk a megszokott, tankönyvi módszerektől. Számunkra azonban az elégedett ügyfelek sokkal biztosabbak, mint a bevált utak követése.

A strapabíró, tartós gépek rendkívül fontosak minden gazdaságban, hiszen nélkülük ma már elképzelhetetlen a fennakadás nélküli működés.

Ez kiemelten igaz az állatok etetésével kapcsolatban. Egy magas színvonalú etetőkocsi 100%-ban homogén keveréket állít elő a takarmányból, majd azt adagolja ki, aminek köszönhetően az összes állat azonos minőségű és mennyiségű táplálékhoz jut. Ezt azért emeljük ki, mivel a kérődző állatok emésztési jellemzői tökéletesen homogén keverékeket igényelnek. Ezzel egyrészt jelentően csökkenthető az anyagcsere-problémák kockázata, másrészt növelhető a hatékonyság, mivel így az állatok nem válogatnak, hanem egyszerre veszik magukhoz az abrakkomponenseket és a tömegtakarmányt. A homogén takarmány tehát egyértelműen hozzájárul a gazdaságos tej- és hústermeléshez.

Az általunk forgalmazott etetőkocsik, más néven takarmánykeverő-kiosztó kocsik traktorok által vontatható típusok.

Kínálunk egyedi igényekre szabott, megrendelésre készülő, meglehetősen nagynak számító (15-60 m³ tartálytérfogatú) gépeket is, amik a legmostohább körülmények között is hosszú évikig működnek megbízhatóan. Ezek az USA Equipment márkájú eszközök 2 vagy 3 fokozatú hajtóművel rendelkeznek, továbbá az alvázuk és a tartályuk különálló egységet képez.
Detk-146 takarmányszállító tartálykocsink jelentősen kisebb; két darab, egyenként 3,75 köbméteres tartállyal rendelkezik. Tökéletesen alkalmas őrölt takarmányok, lisztek, továbbá egyéb porállagú anyagok hatékony telepi, illetve közúti szállítására.
Amennyiben kérdése van vagy árajánlatot kérne, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!