Honlapkészítés arculattervezéssel

Induló vállalkozás esetén nagy szükség lehet az egyedi jellemzők alapján megvalósuló kreatív arculattervezésre, hiszen anélkül ma már nem lehet labdába rúgni a versenytársakkal telített piacon. Az arculat tulajdonképpen nem más, mint egy cég vagy egy közösség azonosítására szolgáló képi jellegzetességek összessége, ami egyedi színeket, formákat tartalmaz.

Logótervezés

A honlapkészítés csak akkor lehet sikeres, ha rendelkezésre áll egy jól beazonosítható, modern kialakítású logó, ami kiválóan passzol a cég tevékenységéhez, és a látványa pozitív érzéseket kelt az emberekben. A weboldal tervezés során természetesen a logó is a honlap dizájn részévé válik, így ugyanis sokkal megjegyezhetőbb lesz az emberek számára. A Kisshonlap csapata akkor is vállalja a weboldal készítést, ha igény mutatkozik a minden szempontból megfelelő logó tervezésére, elkészítésére is.

Levélpapír, boríték, névjegykártya

Ha a cég nagy mennyiségű offline levelezést bonyolít az ügyfelekkel, megrendelőkkel, akkor érdemes egyedileg készített levélpapírt, illetve borítékot küldeni nekik. Sokkal igényesebb, kreatívabb hatást kelt, ha nem csak a név, a cím, és a szükséges adatok, például cégjegyzékszám szerepel a papírokon, hanem a logó is. Ugyanez a helyzet akkor is, ha névjegykártyáról van szó, az üzleti világban ugyanis minden szinten nagy jelentősége van az egységes cégarculatnak.

Szórólap tervezés

Ha a vállalkozás az offline hirdetésekre is nagy figyelmet fordít, akkor bizonyára nem ismeretlen fogalom számára a szórólapozás sem. Ez esetben is fontos, hogy a marketinganyag kellőképpen felkeltse az emberek figyelmét, és a rajta szereplő képi információkból egyértelmű legyen számukra, hogy melyik cégről van szó, még akkor is, ha nincs idejük elolvasni az írást, csak egy-két pillantást vetnek rá.


By turuczt