windex folyadékhűtők

A hőszivattyús megoldások napjainkban egyre népszerűbbnek számítanak, mivel a környezetbarát, megújuló energiaforrásokat is felhasználó technológiák mindinkább előretörnek.

A hőszivattyúval ellátott ingatlanok megfelelnek az úgynevezett zöld épületek követelményeinek is, mivel típusuktól függően a felhasznált energia jelentős részét a környező talajból, levegőből vagy vízből nyerik ki.

Cégünk, az Ódor Klíma, hogy mindinkább igazodhasson a piaci igényekhez, szorosan együttműködik az olasz Windex Grouppal. Ebből kifolyólag Magyarországon kizárólag tőlünk vásárolhatóak Windex hőleadók, hőszivattyúk, fan coilok és Windex folyadékhűtők. Az általunk forgalmazott készülékek rendkívül széles teljesítménytartományt fednek le, így tökéletesen alkalmasak nem csupán ipari vagy kereskedelmi célú felhasználásra, hanem lakosságira is. A Windex mellett egyéb márkák termékeit is értékesítjük, például a Syen, Daikin vagy Gree gyártmányait.
Partnerünk több, mint két évtizedes szakmai tapasztalattal, továbbá negyven éve szakosodott menedzsmenttel rendelkezik a légkondicionáló szektorban; ennek köszönhetően az általunk kínált termékek vezérlése, illetve belső kialakítása a felhasználói igények szerint testreszabható.

Mi nem csupán kereskedünk; szakképzett, tapasztalt csapatunk igazán otthon van a légtechnikában, aminek köszönhetően vállaljuk a szükséges javításokat, karbantartást, alkatrészek beszerzését és természetesen a szakszerű üzembehelyezést is. Az adott épület tulajdonságait és a felhasználói követelményeket figyelembe véve segítünk az ideális készülék kiválasztásában is. Ehhez nyilvánvalóan elengedhetetlen a helyszíni felmérés, mivel nincs két egyforma ingatlan vagy szituáció.

Amennyiben mind hűtési, mind fűtési feladatok ellátására is szükség van, folyadékhűtős rendszereink tökéletes választást jelentenek. Jellemzően közintézmények, hotelek, irodák vagy panziók választása esik ezekre a készülékekre, azonban ez nem jelenti azt, hogy más épületekbe ne lenne jó választás.

A takarékos és környezetbarát működés mellett jelentős előnyük, hogy alacsony felfűtési és lehűtési idővel rendelkeznek, illetve a kijelölt hőmérsékletet képesek folyamatosan tartani, nagyobb ingadozások nélkül. Viszont meg kell jegyezni, hogy működésük némi hanggal jár, mivel folyamatosan mozgatják a levegőt. Az általunk kínált hőleadók fizikai kialakításukat tekintve lehetnek mennyezet alatti, magasoldalfali (mint a hagyományos split klímák), állmennyezetbe süllyesztett, lábon álló, kazettás vagy mennyezeti kialakításúak is.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen árajánlatot!