költöztetés

Általánosságban elmondható, hogy általában nem éri meg a legolcsóbb szolgáltatást választani, azonban ez a költöztetésre különösen igaz.

Senki sem költözik napi rendszerességgel, tehát nagy spórolást nem jelenthet, továbbá valószínűleg senki sem bízná szeretett bútorait és csomagjait kétes hátterű költöztetőkre, csupán azért, mert úgy hirdetik magukat, hogy „a legolcsóbbak”.
Kétes hátterű költöztetők alatt olyan cégeket értünk, akik például nem teszik nyilvánossá szolgáltatásaik értékelését Facebookon, illetve más online felületeken. Jellemzően régi, nem túl jó műszaki állapotban lévő járművel dolgoznak, és gyakran alkalmaznak be sem jelentett munkaerőt.

Ezzel szemben a Visszük.hu immár több, mint egy évtizede költözteti ügyfeleit a lehető legmagasabb színvonalon, egész Európában, történjen a költöztetés Szentendre és Budapest, vagy akár London és Stockholm között. Lényeges megjegyezni, hogy ha egy költöztetés belföldön, Magyarország határain belül is megy végbe, ha annak távolsága több, mint 500 kilométer, azt árazás szempontjából nemzetközi költöztetésként kezeljük, hiszen egy ekkora út logisztikailag hasonló kihívásokat nyújt.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy bármikor is csillagászati árakon dolgozunk.

Áraink korrektek, megfizethetőek és nálunk nincsenek apróbetűs részek. Amikor árajánlatot adunk, azt készpénznek veheti, hiszen az nem fog változni a költözés végére. A határidőket szintén minden körülmények között tiszteletben tartjuk, tehát velünk bátran tervezhet.

Miután felvette velünk a kapcsolatot, ingyenes helyszíni felmérés keretében meghatározzuk, hogy különböző méretű furgonjaink és teherautóink közül melyik a legideálisabb az adott fuvarra, illetve, hogy mekkora méretű csapattal érdemes dolgoznunk. Ez a felmérés nem jár az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel, azonban az esetek többségében elengedhetetlen a hatékony költöztetés érdekében. Például ha a kelleténél nagyobb teherautót választunk, az feleslegesen drágítja meg a költözést, míg egy túl kicsi járművel lehet, hogy kétszer kell fordulni, ami szintén messze nem optimális.