Windex

Cégünk, az Ódor Klíma több, mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a klímaszerelés terén, tehát bátran mondhatjuk, hogy értünk a hűtéshez.

Természetesen ahhoz, hogy évtizedek után is a piacon maradhassunk, sőt, előre lépjünk, a tapasztalat és elhivatottság mellett elengedhetetlen az is, hogy folyamatosan lépést tartsunk a technológiai fejlődéssel és mindig nyitottak legyünk az újdonságokra is.

A Windex Group évek óta a partnerünk, azonban ez a társulás a közelmúltban még szorosabbá vált, aminek köszönhetően mi vagyunk a Windex folyadékhűtők, Windex hőleadók és hőszivattyúk egyedüli hivatalos forgalmazói az egész országban.

Modern, korszerű és rendkívül takarékos megoldásokról van szó, azonban mivel jelenleg még nem túl elterjedtek, érdemes róluk néhány szót ejteni.

A hőszivattyúk legfőbb jellemzője, illetve legnagyobb erőssége, hogy legnagyobbrészt a környezeti hőt hasznosítják, ezért működésükhöz kevés elektromos áramra van szükség. Emiatt olcsón üzemeltethető, és igen környezetbarát megoldásnak számítanak.

A magyar piacon a folyadékhűtő számít a leggyakrabban értékesített termékünknek. Kínálatunk az ipari méretűtől a lakossági felhasználású eszközökig lefedi a teljes spektrumot. Teljesítményük ennek megfelelően 10kW-tól egészen 600kW-ig terjed. Kültéri és beltéri folyadékhűtőket egyaránt kínálunk, továbbá a léghűtéses termékek mellett léteznek vízhűtésesek is. Fizikai kialakításukat tekintve forgalmazunk lábon álló, mennyezet alatti, magasoldalfali (mint a hagyományos split klímák), mennyezeti valamint állmennyezetbe süllyesztett készülékeket is.

Ügyfeleink számára van lehetőség arra is, hogy különleges körülményekhez igazított, egyedi termékeket rendeljenek.
Folyadékhűtőinkkel kapcsolatban gyakori kérés, hogy képesek legyenek a hűtéskor keletkező hulladékhőt hasznosítani, ezzel is energiát és pénzt spórolva. Természetesen számunkra ez sem jelent akadályt.
Ha bármilyen kérdése merül fel termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bátran szakértő munkatársainkhoz, akik készséggel állnak szolgálatára!